"Leave a little sparkle

 wherever you go."


Hei!


 Nimeni on Emmi, olen 34-vuotias kahden lapsen äiti Porista ja pikeerillä koristellut keksit ovat rakas harrastukseni. Olen aina rakastanut piparkakkutalojen rakentamista ja koristelua, en kuitenkaan koskaan ajatellut, että voisin tehdä jotain vastaavaa ympäri vuoden. Vuoden 2019 loppupuolella törmäsin Instagramissa keksien koristelijoihin ja totesin, että tästä voisi tulla Minun Juttuni. Nopeasti hankin muutamia perustarvikkeita, perustin itsekin helmikuussa 2020 @cookiesbyemmi tilin Instagramiin ja nyt tilini seuraajamäärä lähestyy pikkuhiljaa jo hurjaa kolmenkymmenen tuhannen seuraajan rajaa.

Minulla ei ole kondiittoritaustaa ja olen kaiken leivontaan ja koristeluun liittyvän opetellut itse, useimmiten kantapään kautta.

 Haluan muistuttaa, että kaikki sivuilta löytyvä pohjautuu vain omiin kokemuksiini ja omaan tietooni. Tekijöitä ja reseptejä, keittiöitä, aineksia ja välineitä on erilaisia. Se mikä toimii yhdelle, ei toimi lainkaan toiselle. Kannustan rohkeasti kokeilemaan omia juttuja, muokkaamaan omiin tapoihin ja tyyliin sopivat ainekset, työskentelytavat ja välineet. Olen itse kokeillut lukemattomat määrät keksireseptejä, pikeerireseptejä, pursotuspusseja, muotteja ja elintarvikevärejä löytääkseni niistä omaan käyttööni sopivimmat. Haluan tämän sivun kautta jakaa myös teille tietoa, inspiraatiota ja ennenkaikkea keksikoristelun iloa!

Tervetuloa mukaan!